marzo 01, 2011

"Tan grans, tant, que sembla mentida. Tan grans que et fan sentir com petit. Tan fans que ens hem baixat tots els discos. Tan fans que és un honor estar aquí. Ara, i per fi, Mishima!" Manel


concert. Mishima


On: El Palau de la Música
Quant: diferents preus
Quan: diumenge 6 de març



El pop rock català està vivint el seu millor moment amb grups com Manel, Antònia Font o Mishima, tant, que fins i tot Sopa de Cabra creu que és el seu moment per tornar. Un bon exemple d'aquest fet és el concert de Mishima aquest diumenge al Palau de la Música: sold out setmanes abans de la data. Més que la presentació del seu cinquè disc d'estudi "Ordre i Aventura" és una ocasió perfecte -amb un entorn immillorable- per celebrar deu anys de trajectòria amb ple absolut de públic. El nostre propòsit és fer obra i emocionar a la gent”, deia en el seu dia David Carabén, el cantant del grup, i ho han aconseguit, perquè no hi ha res com escoltar bona música de gènere, de la que cada un pugui extreure allò que vulgui, en un espai com El Palau de la Música. Pell de gallina!

2 comentarios:

  1. Oooh! :( M' hagués agradat anar! Tens raó que la producció de música en català es troba ara en un moment pletòric, és per això que espero que no sigui cert tot el que dius i Sopa de Cabra no tornin a entrar en escena.

    ResponderEliminar
  2. Maria, no se si tornaran del tot, amb disc inclos etc. però si que fan un concert en breus i les entrades s'han exhaurit en hores!!

    ResponderEliminar