marzo 18, 2011

"Nunca dejes de sonreir, ni siquiera cuando estés triste, porque nunca sabes quien se puede enamorar de tu sonrisa" Gabriel García Marquez, Frases en una tarde de domingo

mercadillo. Vintage Sundays 


On: Café Milans c/Milans, 7
Quant: gratuït
Quan: diumenge 20 de març a partir de les 12.30h


Algú amb ganes de passar un diumenge entretingut proposa un “Diumenge Vintage” i convoca a tota aquella gent que l’apassiona la roba amb història i nostàlgia a un mercadillo de peces eclèctiques. Tot això, acompanyat amb projeccions de pel·lícules clàssiques, DJs Old Skool Beats i pica pica. En ple Born, al Café Milans, pots trobar les sabates, la bossa o el vestit de la teva vida, jo de tu no m’ho perdria!

6 comentarios:

  1. conec el bar, però ni tenia ni idea que hi feien això... que curiós! cada quan el munten?? :O

    ResponderEliminar
  2. Me encanta la frase. Enorme mi tocayo! Me parece a mi que el mercadillo va a estar lleno de hipsters que se mueren de indies...

    ResponderEliminar
  3. En principio no me gusta la ropa usada de segunda mano, ni los tejidos milenarios, ni los materiales desgastados por el roce, pero parece interesante de todos modos; quién sabe, if you never try then you'll never know!

    ResponderEliminar
  4. Tot i que lo millor es que es free, un bon lloc per trobar aquelles cosetes que no es troben en un mercat mes comercial!

    ResponderEliminar
  5. Em sembla una idea genial aixó del mercadillo vintage.

    ResponderEliminar
  6. Lo mejor de este tipo de mercadillos es que cada pieza que tocas es peculiar, y además de poder comprar algo de tu agrado, puedes imaginar la historia que los 20's han tenido y pensar "¿qué historias tendré yo?"

    ResponderEliminar