mayo 02, 2011

"La vida és una obra que no permet assajos. Canta, riu, balla, plora...Viu intensament abans que el teló baixi" Charles Chaplin

teatre. Pel davant i pel darrera

on: Teatre Borràs, Pl. Urquinaona, 9
quant: 20-29€
quan: horaris aquí

 Aquesta obra, titulada originalment allà l’any 1982 Noises Off, està considerada una de les comèdies teatrals més divertides. Ara ens arriba de la mà del director Alexander Herols, que ja ha muntat aquesta obra en nou ocasions, però que aquesta vegada, de la mà de Paco Mir, ha afegit noves referències millorant-la més –com si es pogués!-. A diferència del que alguns puguin pensar, no parla de sexe. Sinó del teatre davant i darrera: els actors fan d’actors assajant una obra. Retrata doncs, les relacions entre els actors, tant entre ells com amb el director de l’obra. Tot això, és clar, representat en un ritme trepidant i amb un humor a l’estil slapstick. En definitiva, una obra mestre atemporal  que repeteix cartell una i una altre vegada sense que el públic arribi a cansar-se. I és que, qui pot cansar-se de riure fins plorar? 


2 comentarios:

  1. Em sembla força interessant la proposta ja que parla de teatre dins del propi teatre, metateatre. Aquest bloc és un recurs per als que volem estar al dia en temes culturals. Gràcies!

    ResponderEliminar
  2. Actores haciendo de actores, interesante!

    ResponderEliminar